Евгени Минчев завлече благотворителността с 5 бона

Вместо ватмана, в къщата на VIP Brother влетя пуякът Евгени
18 мар 2009 10:11,
108
Евгени Минчев завлече благотворителността с 5 бона
Снимка: Булфото

След скандала Славков–Кошлуков екипът на VIP Brother 3 заформи пореден сеир с отказа на паркетния лъв Евгени Минчев да стане съквартирант.

Оказа се, че Минчев поискал 5 хиляди лева, за да участва, но впоследствие забягнал в Англия.

А многократните опити на продуцентите да се свържат със светския хроникьор се оказали безуспешни.

И в Къщата вместо него беше вкаран пуякът Евгени.

Снощи още четири родни звезди прекрачиха прага на Къщата на VIP Brother.

Олимпийската шампионка Мария Гроздева, футболистът от „Локомотив” (София) Саша Антунович, рапърът Устата, новата Мис България Антония Петрова нахлуха с апломб и усмивки.

„Ох, всички ви познавам, пък мен никой не ме познава“, каза пернишката миска.

Третият сезон на шоуто е изцяло благотворителен, затова и през следващите осем седмици ВИП-овете ще събират пари за най-различни, предимно социални каузи.

Първата от тях е свързана с талантливи момичета и момчета, които са в домове за изоставени деца.

Затова и съквартирантите бяха разделени на отбори с водачи – Софи Маринова, Устата, Милко Калайджиев, Ицо Хазарта и Део, които имат записани албуми.

Останалите ще трябва да изберат техни песни и днес да ги изпеят по време на живото предаване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
1
 
0
 
! Отговори
:-) преди 15 години
Ne znam zashto tezi hora se misliat za zvezdi???????Zashto im se plashta za da vleznat,ta nali vsichko e blagotvoritelno?????Mislia che triabva da se zasramiat,no tova kakvo mislia az e bez znachenie.Smiatam che vaprosnite zvezdi ne se interesuvat ot sadbata na tezi deca.Celta e da si napraviat PR,da si priberat parite,da pinat i hapnat na korem.Ako sa tolkova zagrijeni kolkoto kazvat niamashe da vzemat pari za da sa vatre.Zashto ochakvat ot nas da glasuvame sled kato znaem shto za stoka sa te?Neka da si dariat honorarite,taka shte saberat mnogo poveche pari.Balgarina e sastradatelen i pomaga,no mislia che v tozi sluchai ne triabva da glasuvame!!!!???Koito iska da pomaga go pravi bez da afishira i da uchastva v razni predavania.
86
1
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 15 години
Но някой беше казал по-надолу в коментарите, че само приходите от реклами били ненамси колко и да се дарели те за благотворителност. Така е, но продукцията си има и разходи - екип, съоръжения, поддръжка.Иначе, дали и колко нещо ще се даде за благотворителност, стана ясно от първата им мисия още: пари за децата с таланти в домовете. Някой ако разбра, кои са тия деца конкретно, кои домове, в какво точно ще се инвестира - часове по музика ли, в мероприятия ли, въобще колко пари точно, точно къде ще отидат, ще му кажа браво. Щото аз не разбрах и респективно пари за смс-и няма да давам.
85
1
 
0
 
! Отговори
e преди 15 години
Кои са коментаторите Михнева и Диков? Последният ми е по-симпатичен , въпреки политическата бъркотия в главата му, но многократно е казвал колко много дължи на Иван Славков и колко го уважава. А пък същия Иван Славков е кум на Михнева. Е как да не защитават детето му, съдено за групово изнасилване? Било объркано детето, поради натовареност от големите очаквания. Какви очаквания от внука на овчар и сина на алкохолик?
84
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Нека благотворителността започне с това да бъдат дарени всички хонорари. Ако това стане, съм готов да пускам SMS-и (познайте дали това ще стане ).
83
1
 
0
 
! Отговори
viovioi.blog.bg преди 15 години
те знаят, че ние не сме техните хора. Стринките. лелите, каките от махленските седенки - е това са техните хора. Един псигхолог коментира защо хората играят игри, пускат смс-и. Той каза," че така удоволетворяват своята потребност да са значими и по този начин смятат че са част от играта. Че нещо зависи от тях и че могат да контролират важни, значими събития". И аз мисля така. *** само може да повярва, че именно той ще бъде изтеглен за някаква си там кола. Или че гласувайки помага на бедни изоставени деца. Благотворителност????? Ако искаше Нико Тупарев благотворителност да беше дал този 1.5 мил.лева за каузи, а не да строи луксозна къща и да плаща тлъсти хонорари на тези разпореници. От мен смс на куково лято. да ми ядат ****ката!
82
1
 
0
 
! Отговори
hexz преди 15 години
Маргарита Михнева за пореден път не цепеша басма на никой "вип" - жената го каза че всичко е маскарад - играят за благотворителност а искат хонорари - с.о.п.о.л.и. Истинската благотворителност не се тръби навсякъде вижте ме аз дарявам ............. ОТ МЕН НИКАКВИ СМС за тия бо.клу.ци. язък че използват думата благотворетелност да трупат активи и да си дигат рейтинга и ония с.о.п.о.л по Бтв пита дали имало справедливост - а точно той пиян шофира и прави катастрофа - пълни бо.клу.ци. Само гледайте какви звезди има България
81
1
 
0
 
! Отговори
агне-багне преди 15 години
Спрете да гласувате , ффс!!!!! Толкова ли сте ***!!!!!!! Накрая пак ще мрънкате, че са ви излъгали, ама пак се хващате за телефоните, като телета!!!! СПРЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ!!!!!!!
80
1
 
0
 
! Отговори
viovioi.blog.bg преди 15 години
Един смс е 1.2 лв, тия луди ли са??? Тези "випове" ще вземат хонорари от 55 хил.лв - до 100 хил.лв(тази сутрин по здр.Б-я) Официално признаха, че Нико Тупарев се е изръсил с 1.5 мил.лв за хонорари на звездите, като очакванията са да спечели 3 мил. Т.е да си върне инвестицията и да измъкне от джоба на шашавия българин 3 мил.лв. Да ми ядат ****ката!!
79
1
 
0
 
! Отговори
+- преди 15 години
не е гръцка... а и това няма значение, важното за тях е рейтинга на телевизията, тоест да привлича повече зрители.
78
1
 
0
 
! Отговори
np преди 15 години
Ot koga nqkakva si grycka televizia shte po4ne blagotvoritelna kampaniq za bulgarskite nezgodi , a i tova s honorarite e typo zashto ne kazaha kato doblestni hora 4e shte go napravqt za bez pari ? prekaleno mn protivore4iq , snoshti Mihneva im go kaza ako ste go gledali
77
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
пускайте смс бе балъци
76
1
 
0
 
! Отговори
NE SMS преди 15 години
NITO 1 SMS OT MEN
75
1
 
0
 
! Отговори
Петров преди 15 години
АБСОЛЮТНО ПОДКТЕПЯМ 44 колега по форум правси за това те копирахМОЛЯ ВИ не пускаите SMS нито един дори!!!Тези МОШЕНИЦИ ни се подиграват.Само така ще ги НАКАЖЕМ!!! МОЛЯ ВИ.
74
1
 
0
 
! Отговори
anonimus преди 15 години
...да не е луд да влиза да се изложи на показ на всички дето люпят семки пред телевизора, жадни за изцепки и излагации...Кънчев е и за ролята на водещ и заради заплата естествено се показва като подлец, който едва ли има приятели...ако държи на себе си няма да подлизурсва и изобщо да участва в тази пародия, да обижда...Евгени Минчев няма да избяга с 5000 лева и с 5 милиона няма да избяга...тези пари ги считайте вече за дарени...човека видя плоското политиканство нарочено за лайтмотив на предаването и просто каза не....а може просто и да не е харесъл хората, с които трява да общува толкова време..не е шут а умник просто. браво
73
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Това не е начина за благотворителностНе сме по-богати от измислените ВИП-ове и водещи , за да им плащаме хонорари и покриваме разходите на НТВ
72
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И това предаване е поредното доказателство за изхабеността на телевизиите в България. Създадено от тарикати, адресирано към балами с GSM-и, които да подпомогнат финансово тази дивотия под предлог, че правят нещо благородно ... ТАРАТАНЦИ!!! Изпростялата аудитория ще подпомогне финансово единствено тези, които държат правата над тази гротеска. "Хляб и зрелища". Ама останаха само зрелищата! Поднасяни от някакви комплексирани VIP- чета.
71
1
 
0
 
! Отговори
Black Sea преди 15 години
Ааа...Чакайте да видите к'ви ще ги наговори довечера "Майчицата" на социалните-Масларката. Не може да не роди нещо "гениално" ***. Например как и социалното министерсво може да помогне на деца в нужда.....с по 10 ст. на година
70
1
 
0
 
! Отговори
АЗ преди 15 години
На тия в къщата им плащат,защото ги откъсват от бизнеса им(печелението има на пари),това е компенсация за времето,ама нали разбирате че,тезипари ще бъдат взети от Вашите смс-и,първо от приходите ще се възстановят разходите по хонорарите им,разходите по къщата,по екипа....остатъка евентуално за благотворителност Това е обидно не сме във война ,държавата има бюджет.......тя трябва да се грижи....
69
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
*** си Генчо.. ***! Винаги съм искал да ти го кажа :)
68
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
да платено им е абе хора за тия всичко е пари не си мислете че са родолюбци те гледат само себе си и личните интереси